Siirry pääsisältöön

Joulukuun alku


Huh huh. Nyt on pikkujouluista selvitty ja tulipahan taas muistutettua itseä siitä, että miksi niitä tulee vietettyä vain kerran vuodessa... Lauantain juhlinan mukana tulikin pieni vilustuminen. Muutama viimeisin yö on mennyt nukkuessa pätkittäin ja burana kaverina. Kurkku on ollut aivan helkkarin kipeä ja nieleminen sattuu. Veto (ja myös ääni) on ollut aika poissa ja monena päivänä on tullut nukuttua pitkiä päiväunia. Reipastuin kuitenkin hieman eilen ja nyt ruoka alkaa saamaan makuakin. Ostin itselleni perinteiset markettikukkaset piristykseksi, ruokakaupassa käydessäni. Viikonlopulle ja ensiviikolle on töitä tiedossa, joten parempi alkaa parantumaan. 

Koska joulufiilis alkoi pikkuhiljaa pilkistellä ikkunoista, kävin varastosta tutkailemassa joulukuusta ja sen koristeita. Pienenä yllätyksenä tulikin ettei kuusenjalkaa, eikä valosarjaa löytynyt. En ole mikään joulunviettäjä, mutta pidän joulukuusen koristelusta, glögistä ja pipareista. Vuosi sitten nautin joulusta ja koristelusta erityisen paljon. Ehkä bongaan vielä tänä vuonna uuden jalan kuuseen. Vietin viime joulun kahdestaan koirani kanssa ja ilta oli ihanan rauhallinen. Katselin koira kainalossa telkkaria, join pari lasia viiniä, herkuttelin juustoilla, hedelmillä ja kekseillä. Nyt aion jatkaa itseni parantelua ja Hbo:n tuijottamista. Vedän villasukat korviin saakka ja käperryn viltin alle. Rentoa Itsenäisyyspäivää!
LÖYDÄT MINUT MYÖS

Instagram - riikkamiettinen

Kommentit

Kurkkaa myös

Ostelenko turhaa sisustustavaraa?

Moikka!  Kyselin jonkin aikaa sitten instagramissa millaisia postauksia olisi kiva nähdä täällä blogin puolella. Sain muutamia vastauksia stoori osioon ja eniten toivottiin vaatepostauksia, ajatuksia sisustamiseen liittyen, sekä pohdintoja muutenkin. Kirjoittelin pohdintoja enemmän sillloin, kun aloitin blogin pitämisen. Pohdintoihin on vain vaikeampi saada vastakaikua ja kommentteja. Haluaisin keskustella blogissa monista aiheista, mutta pohdinnat ottavat harvoin tuulta alleen. Olen itsekseni aikamoinen pohdiskelija ja koitan palauttaa sitä blogiinkin. Aloitetaan aiheella, jota olen paljon miettinyt. Luvassa pitkä ja pohdiskeleva teksti.

Teenkö sisustushankintoja järjellä, vai ostelenko liikaa turhaa tavaraa?
Tätä kysymystä olen joutunut tänä vuonna miettimään paljon. Vuoden alussa koittaneen eron takia, muutto oli edessä. Muuttaessani pienempään asuntoon, jouduin karsimaan tavaroitani ja hankkimaan mm. uuden ruokapöydän. Tottakai joitain kalusteita oli helppo jättää vanhaan asuntoon, k…

Pieni eteinen

Moikka! Tajusin vasta vähän aikaa sitten, että en ole kertaakaan jakanut kuvaa eteisestä. Ei sillä että siellä paljoa olisi, mutta kaikkea muuta olen nykyisessä ja entisissä asunnoissa kuvannut. Nyt tulikin oiva tilaisuus testailla uutta kameraa, joka putosi postista maanantaina. Vaikka asuntoni eteinen onkin pieni, on siinä enemmän hyvää kuin huonoa. Mikäli eteinen olisi isompi, hukuttautuisi siihen turhaan neliöitä koko asunnon kokoon nähden. 
Mitä sieltä eteisestä sitten löytyy? 
Naulakko/hattuhylly Ovi kylppäriin Kaappi
Eteisestä löytyi siis jo kaikki tarvittava, joten en alkanut sitä muovailemaan vuokralle muuttaessani. Ainoa asia jonka eteiseen lisäsin, on Iskun jakkara naulakon alla. Siitä sen saa napattua helposti käyttöön. Toisin sanoen ripustin vain omat takkini naulakkoon ja potkin kengät jalastani. Tadaa eteinen oli valmis. Pieni tila oli mielestäni käytetty hyvin, koska asunnossa ei ole paljoa säilytystilaa, tuo kaappi sitä kivasti lisää.  Pidän myös oven ruudukosta, koska se p…

Uusi matto saapui

Huomenta! Toissa viikolla tuli melkoinen Hannu Hanhi -olo, kun ollessani Lahdessa töissä, sain messengeriin viestipyynnön. Kurkkasin mitä viestissä sanottiin ja siellä minun kerrottiin voittaneen maton arvonnassa, johon olin facebookissa viikko sitten osallistunut. Olin hieman häkeltynyt, koska arpaonni harvoin suosii.
Innoissani annoin tietoni ja sovimme että matto lähetetään minulle, kun olen palannut asuinmaisemiin töiden loputtua. Koska kotini on aika pelkistetty kalusteiden ja tekstiilien puolesta, jännitin hieman kuinka matto istuu ympäristöön.  Positiivinen yllätys selvisi, kun sain maton rullailtua auki ja se tuokin kivasti eloa huoneeseen. Nyt olohuone alkaa valmistautumaan todenteolla talveen. Hankinnassa olikin jo tovin ollut uusi matto, koska vanha imi itseensä kaikki koiran irtokarvat ja pölyn. Nyt tummempi väri ja kuvointi piilottavat hyvin kaiken (hah, hyvä syy lykätä siivoamista). Vaikka matto on ollut minulla vain muutamia päiviä, olen todennut sen olevan oikein passeli…